Ostatní informace

Milan Mroczkowski

konzultace


SW pro výuku
Název SW Verze SW typ SW Kde stáhnout Další informace
Okular 4.8 PDF reader Microsoft Store nebo Okular Okular podporuje mnoho formátů, včetně PDF, EPub, DjVU a MD pro dokumenty; JPEG, PNG, GIF, Tiff, WebP pro obrázky; CBR a CBZ pro komiksy; a mnoho, mnoho dalších. Okular je vydán pod GPLv2+ a je tedy plně svobodným softwarem
XnView MP 1.6.4 Photo viewer, image management, image resizer XnView MP XnView MP is provided as FREEWARE (NO Adware, NO Spyware) for private or educational use (including non-profit organizations). If you enjoy using XnView, Don't hesitate to help the developer with a small donation.
Audacity 3.4 editace zvuku Microsoft Store nebo
Audacity
Audacity je hrdě open source. To znamená, že jeho zdrojový kód zůstává otevřený komukoli, kdo si ho může prohlédnout nebo upravit. Audacity je licencován pod GNU General Public License. Zcela zdarma.
OBS Studio 30.0.2 nahrávání videa Microsoft Store nebo
OBS Studio
Free and open source software for video recording and live streaming.
IrfanView64 4.67 nástroj pro práci s grafikou Microsoft Store nebo
IrfanView64
IrfanView is provided as freeware, but only for private, non-commercial use (that means at home). IrfanView is free for educational use (schools, universities, museums and libraries) and for use in charity or humanitarian organisations.
XAMPP 8.2.12 nástroj pro databáze a jiné XAMPP XAMPP je kompilace svobodného softwaru (srovnatelná s linuxovou distribucí), je zdarma a možné jej zdarma kopírovat za podmínek GNU General Public License. Ale je to pouze kompilace XAMPP, která je publikována pod GPL. Zkontrolujte prosím každou jednotlivou licenci obsažených produktů, abyste získali přehled o tom, co je a co není povoleno. V případě komerčního využití se prosím podívejte na licence k produktům (zejména MySQL), z pohledu XAMPP je komerční použití také zdarma.
Microsoft Office 2010 Pro Plus 32 bit (plánuje se aktualizace) 2010 kancelářský balíček poslat žádost o vypůjčení notebooku Tento SW není nabízen výrobcem zdarma na internetu
GIMP 2.10.34 tvorba a editace obrázků Microsoft Store nebo
GIMP
GIMP je svobodný software, neklade omezení na druh práce, kterou s ním vytváříte.